Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mangoldový ( špenátový ) štrúdl s kandovaným ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 507 kJ /
1 555 kcal
Bílkoviny26,65 g
– z toho živočišné bílkoviny0,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,30 g
Tuky100,28 g
– nasycené53,06 g
– nenasycené45,25 g
–– mononenasycené23,03 g
–– polynenasycené22,22 g
––– omega 30,81 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 387 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy127,90 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g listového těsta Listové těsto 200 g
300 g 300 g mangoldu (špenát; lze použít i mražený) Mangold 300 g
6 plátků 6 plátků tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30%
150 g 150 g nadrobno nařezaného kandovaného ovoce Citron kandovaný 150 g
1 1 prolisovaný stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
sůl Sůl mořská
vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.