Nutriční hodnoty (Mangoldový ( špenátový ) štrúdl s kandovaným ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 507 kJ / 1 555 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,30 g |
| Tuky | 100,28 g |
| – nasycené | 53,06 g |
| – nenasycené | 45,25 g |
| –– mononenasycené | 23,03 g |
| –– polynenasycené | 22,22 g |
| ––– omega 3 | 0,81 g |
| Vláknina | 25,00 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 387 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 127,90 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g listového těsta | Listové těsto | 200 g |
| 300 g 300 g mangoldu (špenát; lze použít i mražený) | Mangold | 300 g |
| 6 plátků 6 plátků tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 150 g 150 g nadrobno nařezaného kandovaného ovoce | Citron kandovaný | 150 g |
| 1 1 prolisovaný stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| vejce na potření | Vejce slepičí |