Nutriční hodnoty (Mangoldový ( špenátový ) štrúdl s kandovaným ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 507 kJ / 1 555 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,30 g |
Tuky | 100,28 g |
– nasycené | 53,06 g |
– nenasycené | 45,25 g |
–– mononenasycené | 23,03 g |
–– polynenasycené | 22,22 g |
––– omega 3 | 0,81 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 387 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 127,90 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g listového těsta | Listové těsto | 200 g |
300 g 300 g mangoldu (špenát; lze použít i mražený) | Mangold | 300 g |
6 plátků 6 plátků tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
150 g 150 g nadrobno nařezaného kandovaného ovoce | Citron kandovaný | 150 g |
1 1 prolisovaný stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
vejce na potření | Vejce slepičí |