Nutriční hodnoty (Zapečený vepřový plátek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 306 kJ / 1 985 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 196,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 169,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,30 g |
Tuky | 105,96 g |
– nasycené | 46,81 g |
– nenasycené | 50,53 g |
–– mononenasycené | 42,76 g |
–– polynenasycené | 7,77 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 26,90 g |
Cholesterol | 695 mg |
Sodík | 3,66 g |
Sůl | 8,81 g |
Sacharidy | 48,14 g |
– cukry | 23,30 g |
––– laktóza | 5,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 600 g |
500 g 500 g brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
150 g 150 g sýru s modrou plísní (niva) | Niva 50% t. v s. | 150 g |
1 dl 1 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |