Nutriční hodnoty (Chlebíčky z hájovny na „Šlajfu“)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 577 kJ / 3 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 232,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 220,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,16 g |
Tuky | 280,33 g |
– nasycené | 115,08 g |
– nenasycené | 143,78 g |
–– mononenasycené | 78,17 g |
–– polynenasycené | 65,61 g |
––– omega 3 | 1,77 g |
Vláknina | 22,61 g |
Cholesterol | 2,28 g |
Sodík | 9,16 g |
Sůl | 21,65 g |
Sacharidy | 58,33 g |
– cukry | 32,30 g |
––– laktóza | 15,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 chlebíčková veka | Veka | |
1 1 celozrnná velká bageta | Bageta pšeničná | |
150 g 150 g suchého salámu | Suchý salám | 150 g |
150 g 150 g šunky (debrecínky) | Šunka vepřová vařená | 150 g |
100 g 100 g plátkového sýra (gouda, ementál) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
100 g 100 g tvrdého sýra uzeného | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
100 g 100 g měkkého másla | Máslo kravské | 100 g |
3 3 vařená vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 3 středně velké kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 nakládaná kapie | Paprika červená sterilovaná | |
150 g 150 g šunkového salámu | Měkký salám | 150 g |
1 1 malá bílá cibule | Cibule čerstvá | |
1 1 malá červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 vařená mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 vařená petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/4 1/4 vařeného celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
3 3 vařená vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1/4 1/4 nakládané kapie | Paprika červená čerstvá | 62.5 g |
100 g 100 g taveného sýra | Sýr tavený | 100 g |
100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
100 g 100 g sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 100 g |
1 lžička 1 lžička jemné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky octa | Ocet lihový | 2.5 ml |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
pepř mletý (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
kudrnatá petrželka | Petržel nať čerstvá |