Nutriční hodnoty (Plovdivské maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 3 418 kJ / 817 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 119,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,58 g |
| Tuky | 25,69 g |
| – nasycené | 6,34 g |
| – nenasycené | 12,80 g |
| –– mononenasycené | 11,05 g |
| –– polynenasycené | 1,75 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 11,80 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 320 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 21,10 g |
| – cukry | 10,55 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| olej (dle potřeby) | Olej řepkový | |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 3 lžičky 3 lžičky rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička (vrchovatá) mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| hladká mouka (dle potřeby) | Mouka pšeničná hladká |