Nutriční hodnoty (Japonské kuřecí kari)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 477 kJ / 353 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,06 g |
| Tuky | 1,36 g |
| – nasycené | 0,34 g |
| – nenasycené | 0,55 g |
| –– mononenasycené | 0,11 g |
| –– polynenasycené | 0,45 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 21,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 152 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 69,00 g |
| – cukry | 30,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kostka kostka Vermont Curry Karakuchi (viz.foto) | Kari | |
| 4 4 kuřecí stehenní řízky | Kuřecí stehenní řízky | |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| rostlinný olej | Olej řepkový | |
| 700 ml 700 ml vody | Voda | 700 ml |