Nutriční hodnoty (Nakládaný balkán)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 638 kJ / 1 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 75,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,03 g |
Tuky | 126,87 g |
– nasycené | 68,04 g |
– nenasycené | 52,97 g |
–– mononenasycené | 45,87 g |
–– polynenasycené | 7,10 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 10,22 g |
Sůl | 25,45 g |
Sacharidy | 27,17 g |
– cukry | 14,17 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g Balkánský sýr v nálevu | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 500 g |
100 g 100 g Sušená rajčata v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | 100 g |
100 g 100 g Řapíkatý celer | Celer řapíkatý | 100 g |
Feferonová pasta podle chuti | Pasta papriková | |
Olivový olej jen podle potřeby | Olej olivový |