Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mrkvová halva (Gajar ka halwa))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 514 kJ /
2 274 kcal
Bílkoviny43,03 g
– z toho živočišné bílkoviny33,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky68,40 g
– nasycené41,40 g
– nenasycené23,30 g
–– mononenasycené20,20 g
–– polynenasycené3,10 g
––– omega 30,59 g
Vláknina29,00 g
Cholesterol 218 mg
Sodík 1,29 g
Sůl3,00 g
Sacharidy357,03 g
– cukry337,00 g
––– laktóza47,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg mrkve Mrkev čerstvá 1000 g
1 l 1 l plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 1000 ml
1 hrnek 1 hrnek cukru krystal (nebo 1,5 hrnku moučkového) Cukr bílý 250 g
2 lžíce 2 lžíce ghee (nebo másla, oleje) Ghí 30 g
5 5 zelených kardamomů Kardamom prášek
možno přidat nakrájené ořechy (nebo polít čokoládovou polevou na dorty) Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.