Nutriční hodnoty (Krkovice pečená na bramborech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,24 g |
| Tuky | 1,65 g |
| – nasycené | 0,80 g |
| – nenasycené | 0,50 g |
| –– mononenasycené | 0,13 g |
| –– polynenasycené | 0,37 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 13,74 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 61,70 g |
| – cukry | 7,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky krkovice (400 g) | Vepřová krkovice | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 150 g 150 g leča (nebo 1 bílá paprika a 4 rajčata) | Zelenina směs sterilovaná | 150 g |
| 150 ml 150 ml vývaru | Vývar masový | 150 ml |
| 6 6 velkých brambor | Brambor zimní | 300 g |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| koření adžika | Adžika | |
| sůl (dle potřeby) | Sůl mořská | |
| olej na restování | Olej řepkový |