Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Segedin à la „Šlajf“)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie9 111 kJ /
2 178 kcal
Bílkoviny236,70 g
– z toho živočišné bílkoviny216,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,40 g
Tuky87,75 g
– nasycené27,19 g
– nenasycené45,58 g
–– mononenasycené35,51 g
–– polynenasycené10,08 g
––– omega 30,45 g
Vláknina33,19 g
Cholesterol 732 mg
Sodík 1,58 g
Sůl3,10 g
Sacharidy95,63 g
– cukry36,31 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové plece Vepřová plec 1000 g
1 1 střední bílá cibule Cibule čerstvá
1 1 střední červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
100 g 100 g domácího uzeného boku Vepřový bok uzený 100 g
700 g 700 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 700 g
2 litry 2 litry zeleninového vývaru (nebo vepřového) Vývar zeleninový 2000 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky (mletého) nového koření Nové koření 2.5 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky tymiánu Tymián sušený 1.25 g
2 lžíce 2 lžíce mleté sladké papriky Paprika červená sušená 20 g
1 lžička 1 lžička mleté pálivé papriky Paprika pálivá 6 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
100 ml 100 ml smetany 30% Smetana kravská sladká 12% 100 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
sádlo Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.