Nutriční hodnoty (Vepřová roláda s brusinkami, švestkami a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 285 kJ / 1 741 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 200,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
| Tuky | 84,24 g |
| – nasycené | 44,72 g |
| – nenasycené | 26,38 g |
| –– mononenasycené | 22,02 g |
| –– polynenasycené | 4,36 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 534 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 39,60 g |
| – cukry | 28,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové plece vkuse rozříznutá na motýlka | Vepřová plec | 1000 g |
| 2 2 střední jablka na menší kostky | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 kL 2 kL skořice | Skořice ceylonská | 16 g |
| 1 hrnek 1 hrnek bujónu nebo vývaru nebo vody | Bujón hovězí | |
| 2 PL 2 PL kokosového oleje či jiného tuku | Olej kokosový | 40 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku sušených brusinek | Brusinky sušené | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku sušených švestek | Švestky sušené | |
| hrst hrst čerstvé šalvěje nadrobno | Šalvěj čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |