Nutriční hodnoty (Tataráček z čerstvého lososa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 015 kJ / 721 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,36 g |
| Tuky | 55,72 g |
| – nasycené | 26,67 g |
| – nenasycené | 16,23 g |
| –– mononenasycené | 13,62 g |
| –– polynenasycené | 2,61 g |
| ––– omega 3 | 0,64 g |
| Vláknina | 5,34 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 2,33 g |
| Sůl | 5,80 g |
| Sacharidy | 18,78 g |
| – cukry | 5,52 g |
| ––– laktóza | 3,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 losos | Losos filet s kůží | |
| 2 PL 2 PL francouzská hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
| 1 špetka 1 špetka sůl | Sůl mořská | 1 g |
| 1 špetka 1 špetka pepř | Pepř černý | |
| 100 g 100 g parmezán jemně strouhaný | Parmezán | 100 g |
| 2 ks 2 ks šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 1 špetka 1 špetka čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | |
| 1 1 citron na šťávu | Citrón čerstvý | 90 g |