Nutriční hodnoty (Pečená kachna se zelím a bramborovými knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 20 016 kJ / 4 784 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 235,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 170,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 65,00 g |
Tuky | 192,09 g |
– nasycené | 60,61 g |
– nenasycené | 125,88 g |
–– mononenasycené | 92,20 g |
–– polynenasycené | 33,68 g |
––– omega 3 | 1,87 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 3,82 g |
Sacharidy | 512,55 g |
– cukry | 32,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5-2 kg 1,5-2 kg kachna | Kachna | 1750 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
50-100 ml 50-100 ml vody | Voda | 75 ml |
kysané zelí | Zelí bílé kvašené | |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
jíška | Jíška máslová | |
jablka (nebo cibule) | Jablko čerstvé | |
750 g 750 g předem uvařených brambor | Brambor zimní | 750 g |
500 g 500 g dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 500 g |
1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
sůl | Sůl mořská |