Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená kachna se zelím a bramborovými knedlíky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie20 016 kJ /
4 784 kcal
Bílkoviny235,52 g
– z toho živočišné bílkoviny170,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,00 g
Tuky192,09 g
– nasycené60,61 g
– nenasycené125,88 g
–– mononenasycené92,20 g
–– polynenasycené33,68 g
––– omega 31,87 g
Vláknina31,50 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 1,61 g
Sůl3,82 g
Sacharidy512,55 g
– cukry32,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5-2 kg 1,5-2 kg kachna Kachna 1750 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
50-100 ml 50-100 ml vody Voda 75 ml
kysané zelí Zelí bílé kvašené
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
jíška Jíška máslová
jablka (nebo cibule) Jablko čerstvé
750 g 750 g předem uvařených brambor Brambor zimní 750 g
500 g 500 g dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 500 g
1-2 1-2 vejce Vejce slepičí 105 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.