Nutriční hodnoty (Pečená čekanka se sušenou šunkou a octem balsamico)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 123 kJ / 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,32 g |
Tuky | 30,80 g |
– nasycené | 19,17 g |
– nenasycené | 11,63 g |
–– mononenasycené | 2,81 g |
–– polynenasycené | 8,82 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,05 g |
Sůl | 13,64 g |
Sacharidy | 36,45 g |
– cukry | 0,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 čekanka | Čekanka listová čerstvá | |
sušená šunka ( prosciutto, schwarzwaldská apod . ) | Pršut | |
asi 150 ml 150 ml bujónu nebo silnějšího vývaru | Bujón hovězí | 150 g |
2 PL 2 PL balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
1 1 PL zarovnaná třtinového cukru + špetka k blanšírování | Cukr třtinový | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská |