Nutriční hodnoty (Pečená čekanka se sušenou šunkou a octem balsamico)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 123 kJ / 507 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,32 g |
| Tuky | 30,80 g |
| – nasycené | 19,17 g |
| – nenasycené | 11,63 g |
| –– mononenasycené | 2,81 g |
| –– polynenasycené | 8,82 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,68 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5,05 g |
| Sůl | 13,64 g |
| Sacharidy | 36,45 g |
| – cukry | 0,55 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 čekanka | Čekanka listová čerstvá | |
| sušená šunka ( prosciutto, schwarzwaldská apod . ) | Pršut | |
| asi 150 ml 150 ml bujónu nebo silnějšího vývaru | Bujón hovězí | 150 g |
| 2 PL 2 PL balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
| 1 1 PL zarovnaná třtinového cukru + špetka k blanšírování | Cukr třtinový | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská |