Nutriční hodnoty (Čabajská klobása - na uzení, na pánev, na gril)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 775 kJ / 2 814 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 221,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 217,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
| Tuky | 202,65 g |
| – nasycené | 90,35 g |
| – nenasycené | 102,13 g |
| –– mononenasycené | 86,69 g |
| –– polynenasycené | 15,44 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 5,82 g |
| Cholesterol | 540 mg |
| Sodík | 11,73 g |
| Sůl | 29,00 g |
| Sacharidy | 23,45 g |
| – cukry | 12,77 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové maso | Vepřová kýta | 1000 g |
| 20 g 20 g sůl | Sůl mořská | 20 g |
| 20 g 20 g paprika mletá | Paprika červená sušená | 20 g |
| 10 g 10 g paprika pálivá mletá (nebo méně) | Paprika pálivá | 10 g |
| 5 g 5 g česnek sekaný (prolisovaný) | Česnek čerstvý | 5 g |
| 5 g 5 g kmín sekaný (drcený) | Kmín | 5 g |
| 200 g 200 g špek uzený (dotuha vychlazený) | Špek | 200 g |