Nutriční hodnoty (Strouhankové fofr knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 322 kJ / 1 750 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 50,98 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,68 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,30 g | 
| Tuky | 57,51 g | 
| – nasycené | 31,79 g | 
| – nenasycené | 21,73 g | 
| –– mononenasycené | 17,52 g | 
| –– polynenasycené | 4,21 g | 
| ––– omega 3 | 0,28 g | 
| Vláknina | 14,15 g | 
| Cholesterol | 400 mg | 
| Sodík | 2,30 g | 
| Sůl | 4,19 g | 
| Sacharidy | 250,08 g | 
| – cukry | 28,58 g | 
| ––– laktóza | 11,43 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 300 g 300 g strouhanky | Strouhanka pšeničná | 300 g | 
| 200-250 ml 200-250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 225 ml | 
| 50 g 50 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 50 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 1 1 starší rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce sušené smažené cibule | Cibule smažená | 15 g | 
| 1 špetka 1 špetka kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | 
 
	