Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Piškotová roláda s citronovou pěnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 805 kJ /
1 388 kcal
Bílkoviny56,38 g
– z toho živočišné bílkoviny41,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,06 g
Tuky33,43 g
– nasycené7,83 g
– nenasycené15,59 g
–– mononenasycené11,48 g
–– polynenasycené4,11 g
––– omega 30,27 g
Vláknina7,74 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 658 mg
Sůl2,06 g
Sacharidy211,42 g
– cukry108,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 g 100 g pískového cukru Cukr bílý 100 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
1 1 kávová lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 2 bílky Vaječný bílek 66 g
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
6 6 polévkových lžic práškového cukru Cukr bílý
citronová šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
citronová kůra z 1 citronu Citronová kúra čerstvá
1 1 želatinový ztužovač za studena Ztužovač želatinový
4 4 polévkové lžíce pískového cukru Cukr bílý
1 1 citron nakrájený na tenká kolečka Citrón čerstvý 90 g
citronová šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
citronová kůra z 1 citronu Citronová kúra čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.