Nutriční hodnoty (Ořechový dort podle M. Janků-Sandtnerové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 840 kJ / 4 742 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 91,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,00 g |
Tuky | 303,50 g |
– nasycené | 48,80 g |
– nenasycené | 199,70 g |
–– mononenasycené | 53,70 g |
–– polynenasycené | 146,00 g |
––– omega 3 | 22,80 g |
Vláknina | 22,60 g |
Cholesterol | 2,59 g |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 342,50 g |
– cukry | 272,70 g |
––– laktóza | 10,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 300 g |
50 g 50 g dětských piškotů | Piškoty | 50 g |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
10 10 vajec | Vejce slepičí | 700 g |
100 g 100 g čokolády | Čokoláda mléčná 30% | 100 g |
1 KL 1 KL mleté kávy | Káva mletá | 5 g |
1 1 vanilkový cukr (v originále "tlučená vanilka") | Cukr vanilkový | |
špetka špetka soli | Sůl mořská |