Nutriční hodnoty (Játrová nádivka nebo játrové knedlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 130 kJ / 270 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,14 g |
| Tuky | 8,69 g |
| – nasycené | 2,17 g |
| – nenasycené | 4,07 g |
| –– mononenasycené | 3,02 g |
| –– polynenasycené | 1,05 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 4,11 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 414 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 32,85 g |
| – cukry | 2,43 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřová játra cca. 150 g | Játra vepřová | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| olej (nebo sádlo na osmažení cibulky) | Olej řepkový | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 tvrdý rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| zelené bylinky | Petržel nať čerstvá |