Nutriční hodnoty (Kuřecí játra po mexicku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 208 kJ / 1 006 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,77 g |
Tuky | 28,82 g |
– nasycené | 8,37 g |
– nenasycené | 13,73 g |
–– mononenasycené | 9,00 g |
–– polynenasycené | 4,73 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 53,56 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 2,90 g |
Sacharidy | 59,00 g |
– cukry | 26,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater ( můžete použít i krůtí, kachní nebo králičí ) | Játra kuřecí | 500 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 plechovka 1 plechovka drcených rajčat (já používám malou sklenku zavařených domácích) | Pyré z červených rajčat | |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí ( samozřejmě můžete použít čerstvé, předem uvařené ) | Fazole červená ledvina | |
1 1 malá plechovka kukuřice (sterilované) | Kukuřice sterilovaná | |
špetka špetka sladké papriky | Paprika červená sušená | |
chilli | Chilli paprička sušená | |
římský kmín | Římský kmín mletý | |
mletý koriandr | Koriandr list sušený | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
koriandr (kdo holduje čerstvému samozřejmě přidá) | Koriandr semena | |
zelenou petrželku | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |