Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra po mexicku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 208 kJ /
1 006 kcal
Bílkoviny102,77 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,77 g
Tuky28,82 g
– nasycené8,37 g
– nenasycené13,73 g
–– mononenasycené9,00 g
–– polynenasycené4,73 g
––– omega 30,00 g
Vláknina53,56 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 1,29 g
Sůl2,90 g
Sacharidy59,00 g
– cukry26,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater ( můžete použít i krůtí, kachní nebo králičí ) Játra kuřecí 500 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 plechovka 1 plechovka drcených rajčat (já používám malou sklenku zavařených domácích) Pyré z červených rajčat
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí ( samozřejmě můžete použít čerstvé, předem uvařené ) Fazole červená ledvina
1 1 malá plechovka kukuřice (sterilované) Kukuřice sterilovaná
špetka špetka sladké papriky Paprika červená sušená
chilli Chilli paprička sušená
římský kmín Římský kmín mletý
mletý koriandr Koriandr list sušený
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
koriandr (kdo holduje čerstvému samozřejmě přidá) Koriandr semena
zelenou petrželku Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.