Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kančí se šípkovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 162 kJ /
2 190 kcal
Bílkoviny127,00 g
– z toho živočišné bílkoviny120,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,43 g
Tuky157,78 g
– nasycené60,38 g
– nenasycené90,63 g
–– mononenasycené64,58 g
–– polynenasycené26,05 g
––– omega 33,13 g
Vláknina19,25 g
Cholesterol 336 mg
Sodík 2,25 g
Sůl5,52 g
Sacharidy25,50 g
– cukry12,59 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kančí plece (nebo kýty) Kanec plec 600 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/2 1/2 středního celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
200 ml 200 ml červeného suchého vína Víno červené suché 200 ml
150 ml 150 ml velmi silného šípkového čaje Čaj šípkový 150 ml
6 kuliček 6 kuliček celého pepře Pepř černý
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
6 kuliček 6 kuliček jalovce Jalovec sušený
1 špetka 1 špetka tymiánu Tymián sušený
2 lžíce 2 lžíce šípkového džemu (podle potřeby) Džem šípkový
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
vývar (podle potřeby, nebo voda) Vývar masový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.