Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kančí se šípkovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 162 kJ /
2 190 kcal
Bílkoviny127,00 g
– z toho živočišné bílkoviny120,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,43 g
Tuky157,78 g
– nasycené60,38 g
– nenasycené90,63 g
–– mononenasycené64,58 g
–– polynenasycené26,05 g
––– omega 33,13 g
Vláknina19,25 g
Cholesterol 336 mg
Sodík 2,25 g
Sůl5,52 g
Sacharidy25,50 g
– cukry12,59 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kančí plece nebo kýty Kanec plec 600 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/2 1/2 středního celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
200 ml 200 ml červeného suchého vína Víno červené suché 200 ml
150 ml 150 ml velmi silného šípkového čaje Čaj šípkový 150 ml
celý pepř Pepř černý
nové koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
jalovec Jalovec sušený
1 špetka 1 špetka tymiánu Tymián sušený
šípkový džem Džem šípkový
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
vývar (nebo voda) Vývar masový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.