Nutriční hodnoty (Vepřová kotleta po řeznicku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 765 kJ / 1 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,73 g |
Tuky | 80,10 g |
– nasycené | 41,91 g |
– nenasycené | 35,81 g |
–– mononenasycené | 28,14 g |
–– polynenasycené | 7,67 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 18,98 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 3,65 g |
Sacharidy | 51,00 g |
– cukry | 35,58 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vepřových kotlet (asi 2 cm silných (celkem asi 1100 g) | Vepřová kotleta s kostí | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
1 hrnek 1 hrnek jemně usekané cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku také jemně usekaný | Česnek čerstvý | 7 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 1 hrnek kuřecího vývaru i z kostky | Vývar kuřecí | |
1/4 hrnku 1/4 hrnku rajského protlaku (Ne kečup!!!) | Protlak rajčatový | 62.5 g |
1 lžička 1 lžička mouky na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | 5 g |
1 hrnek 1 hrnek zakysané smetany (šlehačky) | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
170 g 170 g vařené šunky (nakrájené na nudličky (julienne) 30 x 3 x 3 mm) | Šunka vepřová vařená | 170 g |
170 g 170 g křupavých sterilovaných okurek( nakrájených julienne jako šunka) |