Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plec plněná vajíčkem, špenátem a estragonem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 413 kJ /
1 294 kcal
Bílkoviny179,22 g
– z toho živočišné bílkoviny174,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,20 g
Tuky60,44 g
– nasycené14,61 g
– nenasycené29,06 g
–– mononenasycené24,05 g
–– polynenasycené5,01 g
––– omega 30,25 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 1,49 g
Sodík 820 mg
Sůl1,94 g
Sacharidy6,00 g
– cukry0,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600-800 g 600-800 g vepřové plece Vepřová plec 700 g
200 g 200 g listového špenátu (čerstvý či mražený) Špenát čerstvý 200 g
4 4 celá vařená vejce Vejce slepičí 280 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
estragon Estragon sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.