Nutriční hodnoty (Plec plněná vajíčkem, špenátem a estragonem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 413 kJ / 1 294 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 179,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 174,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,20 g |
| Tuky | 60,44 g |
| – nasycené | 14,61 g |
| – nenasycené | 29,06 g |
| –– mononenasycené | 24,05 g |
| –– polynenasycené | 5,01 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 1,49 g |
| Sodík | 820 mg |
| Sůl | 1,94 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
| – cukry | 0,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600-800 g 600-800 g vepřové plece | Vepřová plec | 700 g |
| 200 g 200 g listového špenátu (čerstvý či mražený) | Špenát čerstvý | 200 g |
| 4 4 celá vařená vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| estragon | Estragon sušený |