Nutriční hodnoty (Plec plněná vajíčkem, špenátem a estragonem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 413 kJ / 1 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 174,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,20 g |
Tuky | 60,44 g |
– nasycené | 14,61 g |
– nenasycené | 29,06 g |
–– mononenasycené | 24,05 g |
–– polynenasycené | 5,01 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 820 mg |
Sůl | 1,94 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 0,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600-800 g 600-800 g vepřové plece | Vepřová plec | 700 g |
200 g 200 g listového špenátu (čerstvý či mražený) | Špenát čerstvý | 200 g |
4 4 celá vařená vejce | Vejce slepičí | 280 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
estragon | Estragon sušený |