Nutriční hodnoty (Polévka z vepřového masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 719 kJ / 889 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 56,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,58 g |
| Tuky | 53,57 g |
| – nasycené | 17,06 g |
| – nenasycené | 31,17 g |
| –– mononenasycené | 23,94 g |
| –– polynenasycené | 7,23 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 9,78 g |
| Cholesterol | 403 mg |
| Sodík | 352 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 36,70 g |
| – cukry | 9,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřového ořezu | Vepřový ořez | 300 g |
| 120 g 120 g nakrájené kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | 120 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| 30 g 30 g uvařených krup | Kroupy ječné | 30 g |