Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jarní brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 245 kJ /
1 015 kcal
Bílkoviny42,85 g
– z toho živočišné bílkoviny32,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,84 g
Tuky52,35 g
– nasycené19,71 g
– nenasycené28,97 g
–– mononenasycené25,09 g
–– polynenasycené3,88 g
––– omega 30,30 g
Vláknina12,96 g
Cholesterol 342 mg
Sodík 1,27 g
Sůl3,21 g
Sacharidy87,28 g
– cukry6,61 g
––– laktóza1,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg brambor nakrájených na menší části Brambor zimní 500 g
1 1 červená řepa uvařená asi 40 min v tlakovém hrnci v osolené vodě Červená řepa čerstvá
1 1 vejce uvařené natvrdo Vejce slepičí 70 g
1/2 konzervy 1/2 konzervy kukuřice a červené fazole Bonduelle Texas (kukuřice a červené fazole) Fazole červená ledvina
1 1 Hermelín Hermelín 100 g
2 stroužky 2 stroužky česneku smíchané se Česnek čerstvý 14 g
2 lžícemi 2 lžícemi olivového oleje na potření brambor Olej olivový 22 ml
nať zelené petrželky na ozdobení Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.