Nutriční hodnoty (Špenát zapečený se slaninou a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 072 kJ / 973 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,45 g |
| Tuky | 88,73 g |
| – nasycené | 39,65 g |
| – nenasycené | 42,60 g |
| –– mononenasycené | 36,11 g |
| –– polynenasycené | 6,49 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 7,63 g |
| Cholesterol | 720 mg |
| Sodík | 1,46 g |
| Sůl | 3,53 g |
| Sacharidy | 15,54 g |
| – cukry | 4,75 g |
| ––– laktóza | 0,06 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g mraženého špenátu | Špenát mražený | 400 g |
| 80 g 80 g anglické slaniny | Anglická slanina | 80 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 vejce na zapékání | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| parmezán | Parmezán |