Nutriční hodnoty (Zapečené vepřové maso s lilkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 178 kJ / 999 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,59 g |
Tuky | 44,28 g |
– nasycené | 6,93 g |
– nenasycené | 30,89 g |
–– mononenasycené | 23,24 g |
–– polynenasycené | 7,65 g |
––– omega 3 | 1,90 g |
Vláknina | 20,39 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 36,10 g |
– cukry | 18,97 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
8 8 sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
10 10 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
1/2 plechovky 1/2 plechovky oliv | Olivy čerstvé zralé | |
2 lžíce 2 lžíce kaparů | Kapary | 30 g |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 lžíce 2 lžíce ostrého kečupu | Kečup ostrý | 30 ml |
1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
parmazán na posypání | Parmezán | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
bazalka | Bazalka čerstvá |