Nutriční hodnoty (Zapečené vepřové maso s lilkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 178 kJ / 999 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,59 g |
| Tuky | 44,28 g |
| – nasycené | 6,93 g |
| – nenasycené | 30,89 g |
| –– mononenasycené | 23,24 g |
| –– polynenasycené | 7,65 g |
| ––– omega 3 | 1,90 g |
| Vláknina | 20,39 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 1,34 g |
| Sůl | 3,10 g |
| Sacharidy | 36,10 g |
| – cukry | 18,97 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
| 8 8 sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 10 10 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
| 1/2 plechovky 1/2 plechovky oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| 2 lžíce 2 lžíce kaparů | Kapary | 30 g |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 lžíce 2 lžíce ostrého kečupu | Kečup ostrý | 30 ml |
| 1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
| parmazán na posypání | Parmezán | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| tymián | Tymián sušený | |
| bazalka | Bazalka čerstvá |