Nutriční hodnoty (Domácí kečup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 655 kJ / 635 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,82 g |
| Tuky | 1,41 g |
| – nasycené | 0,33 g |
| – nenasycené | 0,68 g |
| –– mononenasycené | 0,16 g |
| –– polynenasycené | 0,53 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 13,86 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,24 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 144,90 g |
| – cukry | 136,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 lžička 1 lžička soli (podle chuti) | Sůl mořská | 8 g |
| 100 g 100 g cukru (podle chuti) | Cukr bílý | 100 g |
| 100 ml 100 ml octa | Ocet lihový | 100 ml |
| 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 5 kuliček 5 kuliček celého pepře | Pepř černý |