Nutriční hodnoty (Domácí kečup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 655 kJ / 635 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,82 g |
Tuky | 1,41 g |
– nasycené | 0,33 g |
– nenasycené | 0,68 g |
–– mononenasycené | 0,16 g |
–– polynenasycené | 0,53 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 13,86 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,24 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 144,90 g |
– cukry | 136,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 lžička 1 lžička soli (podle chuti) | Sůl mořská | 8 g |
100 g 100 g cukru (podle chuti) | Cukr bílý | 100 g |
100 ml 100 ml octa | Ocet lihový | 100 ml |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
5 kuliček 5 kuliček celého pepře | Pepř černý |