Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí kečup)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 655 kJ /
635 kcal
Bílkoviny4,82 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,82 g
Tuky1,41 g
– nasycené0,33 g
– nenasycené0,68 g
–– mononenasycené0,16 g
–– polynenasycené0,53 g
––– omega 30,04 g
Vláknina13,86 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,24 g
Sůl8,00 g
Sacharidy144,90 g
– cukry136,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 rajčat Rajče červené čerstvé 360 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
1 lžička 1 lžička soli (podle chuti) Sůl mořská 8 g
100 g 100 g cukru (podle chuti) Cukr bílý 100 g
100 ml 100 ml octa Ocet lihový 100 ml
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček celého pepře Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.