Nutriční hodnoty (Královský oběd)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 206 kJ / 1 005 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 167,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,81 g |
Tuky | 11,89 g |
– nasycené | 4,73 g |
– nenasycené | 5,89 g |
–– mononenasycené | 4,78 g |
–– polynenasycené | 1,11 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 386 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 44,10 g |
– cukry | 35,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g hovězího zadního | Hovězí kýta | 750 g |
olej | Olej řepkový | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
gulášové koření | Koření Argentina | |
chilli | Chilli paprička sušená | |
majoránka | Majoránka sušená | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
3 3 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 450 g |
mouka hladká | Mouka pšeničná hladká | |
nastrouhané brambory | Brambor zimní | |
sůl | Sůl mořská | |
vegeta | Kořenící směs sypká | |
majoránka | Majoránka sušená | |
pepř | Pepř černý | |
cibule | Cibule čerstvá | |
česnek | Česnek čerstvý | |
vejce | Vejce slepičí | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |