Nutriční hodnoty (Hovězí kližka s brokolicovo-česnekovou omáčkou, připraveno v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 799 kJ / 2 820 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 220,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 198,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
| Tuky | 203,85 g |
| – nasycené | 89,07 g |
| – nenasycené | 110,23 g |
| –– mononenasycené | 91,09 g |
| –– polynenasycené | 19,14 g |
| ––– omega 3 | 2,10 g |
| Vláknina | 20,50 g |
| Cholesterol | 596 mg |
| Sodík | 3,98 g |
| Sůl | 9,90 g |
| Sacharidy | 15,20 g |
| – cukry | 8,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 950 g 950 g hovězí kližky vcelku | Hovězí kližka | 950 g |
| 200 g 200 g slaniny nebo špeku | Špek | 200 g |
| 500 g 500 g brokolice (růžičky i košťál) | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 350 ml 350 ml horké vody | Voda | 350 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 2 velké hrsti nakrájeného medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |