Nutriční hodnoty (Kedlubnový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 323 kJ / 2 706 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,40 g |
Tuky | 153,39 g |
– nasycené | 51,62 g |
– nenasycené | 101,40 g |
–– mononenasycené | 18,91 g |
–– polynenasycené | 82,49 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 43,72 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 50,58 g |
Sůl | 136,82 g |
Sacharidy | 300,19 g |
– cukry | 26,21 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
1,5 l 1,5 l zeleninového bujónu nebo vývaru | Bujón zeleninový | 1500 g |
muškátový květ | Muškát květ sušený | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
bagetka | Bageta pšeničná |