Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnový krém)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 323 kJ /
2 706 kcal
Bílkoviny10,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,40 g
Tuky153,39 g
– nasycené51,62 g
– nenasycené101,40 g
–– mononenasycené18,91 g
–– polynenasycené82,49 g
––– omega 30,06 g
Vláknina43,72 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 50,58 g
Sůl136,82 g
Sacharidy300,19 g
– cukry26,21 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1,5 l 1,5 l zeleninového bujónu nebo vývaru Bujón zeleninový 1500 g
muškátový květ Muškát květ sušený
petrželová nať Petržel nať čerstvá
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
bagetka Bageta pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.