Nutriční hodnoty (Kedlubnový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 323 kJ / 2 706 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,40 g |
| Tuky | 153,39 g |
| – nasycené | 51,62 g |
| – nenasycené | 101,40 g |
| –– mononenasycené | 18,91 g |
| –– polynenasycené | 82,49 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 43,72 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 50,58 g |
| Sůl | 136,82 g |
| Sacharidy | 300,19 g |
| – cukry | 26,21 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 1,5 l 1,5 l zeleninového bujónu nebo vývaru | Bujón zeleninový | 1500 g |
| muškátový květ | Muškát květ sušený | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| bagetka | Bageta pšeničná |