Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zabíjačkový guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie8 133 kJ /
1 944 kcal
Bílkoviny176,23 g
– z toho živočišné bílkoviny171,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,43 g
Tuky119,12 g
– nasycené48,56 g
– nenasycené60,92 g
–– mononenasycené49,67 g
–– polynenasycené11,24 g
––– omega 30,31 g
Vláknina15,84 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 2,38 g
Sůl6,10 g
Sacharidy38,50 g
– cukry14,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
300 g 300 g vepřového plecka Vepřová plec 300 g
300 g 300 g vepřových jater Játra vepřová 300 g
300 g 300 g srdíček (nebo ledvinek) Srdce vepřové 300 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce protlaku Protlak rajčatový 15 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
vývar (dle potřeby) Vývar masový
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
pálivá paprika Paprika pálivá
paprika sladká Paprika červená sušená
gulášové koření Koření Argentina
kmín Kmín
majoránka Majoránka sušená
starý chléb na zahuštění Chléb pšeničný kváskový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.