Nutriční hodnoty (Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 362 kJ / 1 999 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,06 g |
| Tuky | 100,12 g |
| – nasycené | 64,82 g |
| – nenasycené | 32,10 g |
| –– mononenasycené | 27,74 g |
| –– polynenasycené | 4,36 g |
| ––– omega 3 | 0,87 g |
| Vláknina | 11,54 g |
| Cholesterol | 353 mg |
| Sodík | 6,68 g |
| Sůl | 17,20 g |
| Sacharidy | 182,82 g |
| – cukry | 13,34 g |
| ––– laktóza | 6,82 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g gnocchi | Noky | 500 g |
| 300 g 300 g listového špenátu | Špenát čerstvý | 300 g |
| 100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| 1 1 hermelín | Hermelín | 100 g |
| 100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 70 g 70 g fety (nebo balkánského sýra) | Sýr feta | 70 g |
| 5 5 sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |