Nutriční hodnoty (Ratatouille - francouzská restovaná zelenina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 158 kJ / 277 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,67 g |
| Tuky | 1,72 g |
| – nasycené | 0,39 g |
| – nenasycené | 0,96 g |
| –– mononenasycené | 0,38 g |
| –– polynenasycené | 0,58 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 20,54 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 45 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 50,40 g |
| – cukry | 34,82 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší lilek | Lilek čerstvý | |
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 větší červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 hrst 1 hrst posekaných čerstvých bylinek (rozmarýn, tymián, oregano) | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový |