Nutriční hodnoty (Ratatouille - francouzská restovaná zelenina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 158 kJ / 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,67 g |
Tuky | 1,72 g |
– nasycené | 0,39 g |
– nenasycené | 0,96 g |
–– mononenasycené | 0,38 g |
–– polynenasycené | 0,58 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 20,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,40 g |
– cukry | 34,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší lilek | Lilek čerstvý | |
1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 větší červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 hrst 1 hrst posekaných čerstvých bylinek (rozmarýn, tymián, oregano) | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový |