Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ratatouille - francouzská restovaná zelenina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 158 kJ /
277 kcal
Bílkoviny8,67 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,67 g
Tuky1,72 g
– nasycené0,39 g
– nenasycené0,96 g
–– mononenasycené0,38 g
–– polynenasycené0,58 g
––– omega 30,01 g
Vláknina20,54 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy50,40 g
– cukry34,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší lilek Lilek čerstvý
1 1 cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 1 větší červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
5 5 rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 hrst 1 hrst posekaných čerstvých bylinek (rozmarýn, tymián, oregano) Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.