Nutriční hodnoty (Rebarborový džem se zázvorem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 37 891 kJ / 9 057 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 66,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,52 g |
| Tuky | 2,24 g |
| – nasycené | 0,54 g |
| – nenasycené | 0,65 g |
| –– mononenasycené | 0,24 g |
| –– polynenasycené | 0,42 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 69,28 g |
| Cholesterol | 75 mg |
| Sodík | 400 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 2 133,96 g |
| – cukry | 2 103,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg rebarbory | Rebarbora čerstvá | 2000 g |
| 2 kg 2 kg cukru | Cukr bílý | 2000 g |
| šťáva ze 2 citrónů | Citrón čerstvý | |
| kůra ze 2 kůra ze 2 citrónů | Citrón čerstvý | 180 g |
| 100 g 100 g kandovaného zázvoru | Zázvor kandovaný | 100 g |
| 4 cm 4 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 3 balení 3 balení Gelfixu 2:1 | Želatina cukrářská | 75 g |