Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rebarborový džem se zázvorem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie37 891 kJ /
9 057 kcal
Bílkoviny90,52 g
– z toho živočišné bílkoviny66,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,52 g
Tuky2,24 g
– nasycené0,54 g
– nenasycené0,65 g
–– mononenasycené0,24 g
–– polynenasycené0,42 g
––– omega 30,07 g
Vláknina69,28 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 400 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy2 133,96 g
– cukry2 103,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg rebarbory Rebarbora čerstvá 2000 g
2 kg 2 kg cukru Cukr bílý 2000 g
šťáva ze 2 citrónů Citrón čerstvý
kůra ze 2 kůra ze 2 citrónů Citrón čerstvý 180 g
100 g 100 g kandovaného zázvoru Zázvor kandovaný 100 g
4 cm 4 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
3 balení 3 balení Gelfixu 2:1 Želatina cukrářská 75 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.