Nutriční hodnoty (Rebarborový džem se zázvorem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 37 891 kJ / 9 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,52 g |
Tuky | 2,24 g |
– nasycené | 0,54 g |
– nenasycené | 0,65 g |
–– mononenasycené | 0,24 g |
–– polynenasycené | 0,42 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 69,28 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 2 133,96 g |
– cukry | 2 103,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg rebarbory | Rebarbora čerstvá | 2000 g |
2 kg 2 kg cukru | Cukr bílý | 2000 g |
šťáva ze 2 citrónů | Citrón čerstvý | |
kůra ze 2 kůra ze 2 citrónů | Citrón čerstvý | 180 g |
100 g 100 g kandovaného zázvoru | Zázvor kandovaný | 100 g |
4 cm 4 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
3 balení 3 balení Gelfixu 2:1 | Želatina cukrářská | 75 g |