Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karamelizované kysané červené zelí s brusinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 568 kJ /
375 kcal
Bílkoviny9,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,10 g
Tuky1,40 g
– nasycené0,39 g
– nenasycené0,78 g
–– mononenasycené0,16 g
–– polynenasycené0,62 g
––– omega 30,04 g
Vláknina17,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 170 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy73,90 g
– cukry58,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg kyselého červeného zelí Zelí červené čerstvé 500 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 lžíce 1 lžíce hnědého cukru Cukr třtinový 15 g
1 1 menší brambor Brambor zimní 50 g
1 lžička 1 lžička balsamicového octa Ocet balsamikový bílý 5 ml
2 lžíce 2 lžíce brusinkové marmelády Marmeláda brusinková 30 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.