Nutriční hodnoty (Švédská pytt i panna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 419 kJ / 1 773 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 158,15 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 149,19 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,96 g | 
| Tuky | 92,74 g | 
| – nasycené | 25,60 g | 
| – nenasycené | 51,43 g | 
| –– mononenasycené | 40,67 g | 
| –– polynenasycené | 10,76 g | 
| ––– omega 3 | 2,13 g | 
| Vláknina | 16,10 g | 
| Cholesterol | 1,34 g | 
| Sodík | 2,24 g | 
| Sůl | 5,09 g | 
| Sacharidy | 70,84 g | 
| – cukry | 12,06 g | 
| ––– laktóza | 0,16 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 400-500 g 400-500 g pečeného masa (vepřové, hovězí...) | Vepřová plec | 450 g | 
| 200-250 g 200-250 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 225 g | 
| 6-8 6-8 brambor | Brambor zimní | 350 g | 
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml | 
| 4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g | 
| bylinková kostka (např. Vitana Natur) | Bujón bylinkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| zelené bylinky | Petržel nať čerstvá |