Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tyrolské špenátové knedlíky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 899 kJ /
3 083 kcal
Bílkoviny113,20 g
– z toho živočišné bílkoviny64,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,78 g
Tuky176,05 g
– nasycené96,95 g
– nenasycené62,10 g
–– mononenasycené52,99 g
–– polynenasycené9,11 g
––– omega 30,76 g
Vláknina30,80 g
Cholesterol 1,19 g
Sodík 4,56 g
Sůl11,23 g
Sacharidy247,20 g
– cukry34,40 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g bílého chleba z předchozího dne Chléb pšeničný bílý 500 g
300 g 300 g baby špenátu Baby špenát 300 g
100 g 100 g sýra Gruyére Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 3 polévkové lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
3 3 polévkové lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
špetka špetka nastrouhaného muškátového oříšku Muškátový oříšek
50 g 50 g Parmazánu Parmezán 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.