Nutriční hodnoty (Tyrolské špenátové knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 899 kJ / 3 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,78 g |
Tuky | 176,05 g |
– nasycené | 96,95 g |
– nenasycené | 62,10 g |
–– mononenasycené | 52,99 g |
–– polynenasycené | 9,11 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 30,80 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 4,56 g |
Sůl | 11,23 g |
Sacharidy | 247,20 g |
– cukry | 34,40 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g bílého chleba z předchozího dne | Chléb pšeničný bílý | 500 g |
300 g 300 g baby špenátu | Baby špenát | 300 g |
100 g 100 g sýra Gruyére | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 3 polévkové lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
3 3 polévkové lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
špetka špetka nastrouhaného muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
50 g 50 g Parmazánu | Parmezán | 50 g |