Nutriční hodnoty (Vepřové plátky II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 759 kJ / 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 30,29 g |
– nasycené | 10,70 g |
– nenasycené | 15,06 g |
–– mononenasycené | 7,63 g |
–– polynenasycené | 7,43 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 8,70 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřového masa | Vepřová kýta | |
1 1 cibule (větší) | Cibule čerstvá | 70 g |
4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
2 2 vejce (natvrdo) | Vejce slepičí | 140 g |
100 g 100 g točeného salámu (nebo měkkého) | Měkký salám | 100 g |
masox | Bujón hovězí | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
podravka | Kořenící směs sypká | |
pepř | Pepř černý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |