Nutriční hodnoty (Vepřové plátky II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 759 kJ / 420 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 27,34 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,36 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g | 
| Tuky | 30,29 g | 
| – nasycené | 10,70 g | 
| – nenasycené | 15,06 g | 
| –– mononenasycené | 7,63 g | 
| –– polynenasycené | 7,43 g | 
| ––– omega 3 | 0,07 g | 
| Vláknina | 4,20 g | 
| Cholesterol | 588 mg | 
| Sodík | 1,05 g | 
| Sůl | 2,42 g | 
| Sacharidy | 8,70 g | 
| – cukry | 4,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřového masa | Vepřová kýta | |
| 1 1 cibule (větší) | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 2 2 vejce (natvrdo) | Vejce slepičí | 140 g | 
| 100 g 100 g točeného salámu (nebo měkkého) | Měkký salám | 100 g | 
| masox | Bujón hovězí | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| podravka | Kořenící směs sypká | |
| pepř | Pepř černý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |