Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 759 kJ /
420 kcal
Bílkoviny27,34 g
– z toho živočišné bílkoviny26,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky30,29 g
– nasycené10,70 g
– nenasycené15,06 g
–– mononenasycené7,63 g
–– polynenasycené7,43 g
––– omega 30,07 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 588 mg
Sodík 1,05 g
Sůl2,42 g
Sacharidy8,70 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřového masa Vepřová kýta
1 1 cibule (větší) Cibule čerstvá 70 g
4 4 kyselé okurky Okurka polní zavařená
2 2 vejce (natvrdo) Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g točeného salámu (nebo měkkého) Měkký salám 100 g
masox Bujón hovězí
hořčice Hořčice plnotučná
podravka Kořenící směs sypká
pepř Pepř černý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.