Nutriční hodnoty (Ořechový řez z jednoho vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 29 893 kJ / 7 145 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 65,38 g |
| Tuky | 432,84 g |
| – nasycené | 111,33 g |
| – nenasycené | 286,49 g |
| –– mononenasycené | 136,42 g |
| –– polynenasycené | 150,07 g |
| ––– omega 3 | 29,56 g |
| Vláknina | 23,46 g |
| Cholesterol | 667 mg |
| Sodík | 562 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 697,43 g |
| – cukry | 395,60 g |
| ––– laktóza | 42,85 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 ks 1 ks vejce | Vejce slepičí | 63 g |
| 1 hrnek 1 hrnek krystalového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 balíček 1 balíček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 balíček 1 balíček vanilkový cukr | Cukr vanilkový | 20 g |
| 2 balíček 2 balíček vanilkového pudingu | Puding v prášku | 96 g |
| 600 ml 600 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 600 ml |
| 5 lžic 5 lžic krystalového cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |