Nutriční hodnoty (Fazole s mletým masem (Kyımalı kuru fazulye))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 737 kJ / 893 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 57,13 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,13 g | 
| Tuky | 47,42 g | 
| – nasycené | 15,38 g | 
| – nenasycené | 28,65 g | 
| –– mononenasycené | 21,76 g | 
| –– polynenasycené | 6,89 g | 
| ––– omega 3 | 0,21 g | 
| Vláknina | 15,18 g | 
| Cholesterol | 144 mg | 
| Sodík | 203 mg | 
| Sůl | 0,30 g | 
| Sacharidy | 53,10 g | 
| – cukry | 43,58 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 sklenice 2 sklenice bílých fazolí | Fazole bílé | |
| 300 g 300 g mletého masa | Vepřový ořez | 300 g | 
| 3 lžíce 3 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 45 g | 
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g | 
| 3 3 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 450 g | 
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| mletá pálivá paprika | Paprika pálivá | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| olej na smažení | Olej řepkový | 
 
	