Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zadělávaná mrkev)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 404 kJ /
814 kcal
Bílkoviny18,41 g
– z toho živočišné bílkoviny8,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,56 g
Tuky46,56 g
– nasycené29,38 g
– nenasycené16,25 g
–– mononenasycené14,20 g
–– polynenasycené2,04 g
––– omega 30,21 g
Vláknina19,76 g
Cholesterol 143 mg
Sodík 508 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy71,55 g
– cukry38,95 g
––– laktóza12,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mrkve Mrkev čerstvá 500 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
sůl Sůl mořská
30 g 30 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
1/4 l 1/4 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
pár kapek kapek octa Ocet lihový
kousek kousek zeleninového bujónu Bujón zeleninový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.