Nutriční hodnoty (Brambory vařené ve vývaru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 600 kJ / 861 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 6,50 g |
| – nasycené | 3,50 g |
| – nenasycené | 2,00 g |
| –– mononenasycené | 0,50 g |
| –– polynenasycené | 1,50 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 73 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 164,50 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| větší cibule | Cibule čerstvá | |
| 3/4 l 3/4 l masového vývaru | Vývar masový | 750 ml |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |