Nutriční hodnoty (Hlávkový salát se slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 986 kJ / 953 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 84,00 g |
| – nasycené | 41,00 g |
| – nenasycené | 42,00 g |
| –– mononenasycené | 36,00 g |
| –– polynenasycené | 6,00 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 45,70 g |
| – cukry | 45,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 hlávkový salát | Salát hlávkový čerstvý | |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 45 g |
| 2 lžíce 2 lžíce octa (nebo dle chuti) | Ocet lihový | 30 ml |
| 0,5 l 0,5 l vody | Voda | 500 ml |