Nutriční hodnoty (Klobásníky II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 100 kJ / 2 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,90 g |
Tuky | 67,95 g |
– nasycené | 30,63 g |
– nenasycené | 35,23 g |
–– mononenasycené | 24,98 g |
–– polynenasycené | 10,25 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 326,50 g |
– cukry | 20,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
25 g 25 g droždí | Droždí pekařské lisované | 25 g |
60 g 60 g změklého sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
žloutek | Vaječný žloutek | |
1,5 lžičky 1,5 lžičky soli | Sůl mořská | 12 g |
100 g 100 g celozrnné pšeničné mouky jemné | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 100 g |
350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
mletý bůček | Vepřový bok | |
vejce | Vejce slepičí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
trocha trocha strouhanky na zahuštění | Strouhanka pšeničná |