Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Klobásníky II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 100 kJ /
2 175 kcal
Bílkoviny56,10 g
– z toho živočišné bílkoviny1,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,90 g
Tuky67,95 g
– nasycené30,63 g
– nenasycené35,23 g
–– mononenasycené24,98 g
–– polynenasycené10,25 g
––– omega 30,41 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 4,81 g
Sůl12,00 g
Sacharidy326,50 g
– cukry20,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
lžička lžička cukru Cukr bílý
25 g 25 g droždí Droždí pekařské lisované 25 g
60 g 60 g změklého sádla Sádlo vepřové 60 g
žloutek Vaječný žloutek
1,5 lžičky 1,5 lžičky soli Sůl mořská 12 g
100 g 100 g celozrnné pšeničné mouky jemné Mouka pšeničná celozrnná hrubá 100 g
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
mletý bůček Vepřový bok
vejce Vejce slepičí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
trocha trocha strouhanky na zahuštění Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.