Nutriční hodnoty (Klobásníky II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 100 kJ / 2 175 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,90 g |
| Tuky | 67,95 g |
| – nasycené | 30,63 g |
| – nenasycené | 35,23 g |
| –– mononenasycené | 24,98 g |
| –– polynenasycené | 10,25 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 4,81 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 326,50 g |
| – cukry | 20,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
| lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
| 25 g 25 g droždí | Droždí pekařské lisované | 25 g |
| 60 g 60 g změklého sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
| žloutek | Vaječný žloutek | |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky soli | Sůl mořská | 12 g |
| 100 g 100 g celozrnné pšeničné mouky jemné | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 100 g |
| 350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
| mletý bůček | Vepřový bok | |
| vejce | Vejce slepičí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| trocha trocha strouhanky na zahuštění | Strouhanka pšeničná |