Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pšeničné kváskové bagety se lněným semínkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 924 kJ /
2 611 kcal
Bílkoviny73,01 g
– z toho živočišné bílkoviny5,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny68,00 g
Tuky76,02 g
– nasycené34,68 g
– nenasycené39,67 g
–– mononenasycené23,56 g
–– polynenasycené16,11 g
––– omega 35,46 g
Vláknina22,05 g
Cholesterol 112 mg
Sodík 6,52 g
Sůl16,03 g
Sacharidy397,64 g
– cukry41,70 g
––– laktóza5,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
25 g 25 g žitného pravidelně krmeného kvásku Kvásek žitný 25 ml
100 g 100 g (ml) vlažné vody Voda 100 ml
100 g 100 g pšeničné chlebové mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
100 g 100 g podmáslí Podmáslí 100 g
80 g 80 g vody Voda 80 ml
2 lžičky 2 lžičky cukru Cukr bílý 10 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
30 g 30 g sádla Sádlo vepřové 30 g
2 lžíce 2 lžíce mletého lněného semínka Lněná semínka 30 g
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.