Nutriční hodnoty (Pšeničné kváskové bagety se lněným semínkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 924 kJ / 2 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 68,00 g |
Tuky | 76,02 g |
– nasycené | 34,68 g |
– nenasycené | 39,67 g |
–– mononenasycené | 23,56 g |
–– polynenasycené | 16,11 g |
––– omega 3 | 5,46 g |
Vláknina | 22,05 g |
Cholesterol | 112 mg |
Sodík | 6,52 g |
Sůl | 16,03 g |
Sacharidy | 397,64 g |
– cukry | 41,70 g |
––– laktóza | 5,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
25 g 25 g žitného pravidelně krmeného kvásku | Kvásek žitný | 25 ml |
100 g 100 g (ml) vlažné vody | Voda | 100 ml |
100 g 100 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
100 g 100 g podmáslí | Podmáslí | 100 g |
80 g 80 g vody | Voda | 80 ml |
2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
30 g 30 g sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce mletého lněného semínka | Lněná semínka | 30 g |
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |