Nutriční hodnoty (Játrový sýr II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 185 811 kJ / 44 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 371,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1 344,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,35 g |
Tuky | 4 188,96 g |
– nasycené | 1 968,52 g |
– nenasycené | 2 107,40 g |
–– mononenasycené | 1 679,65 g |
–– polynenasycené | 427,75 g |
––– omega 3 | 5,27 g |
Vláknina | 16,40 g |
Cholesterol | 15,59 g |
Sodík | 5,22 g |
Sůl | 13,26 g |
Sacharidy | 297,70 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 kg 3 kg vepřových jater | Játra vepřová | 3000 g |
3 kg 3 kg libového masa | Vepřová kýta | 3000 g |
4 kg 4 kg vnitřního sádla | Sádlo vepřové | 4000 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
200 g 200 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
30 g 30 g bílého pepře | Pepř bílý | 30 g |
15 g 15 g mletého hřebíčku | Hřebíček | 15 g |
10 g 10 g kardamomu | Kardamom prášek | 10 g |
masový vývar | Vývar masový | |
sůl | Sůl mořská | |
plátky plátky slaniny | Špek |