Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrový sýr II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie185 811 kJ /
44 410 kcal
Bílkoviny1 371,43 g
– z toho živočišné bílkoviny1 344,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,35 g
Tuky4 188,96 g
– nasycené1 968,52 g
– nenasycené2 107,40 g
–– mononenasycené1 679,65 g
–– polynenasycené427,75 g
––– omega 35,27 g
Vláknina16,40 g
Cholesterol 15,59 g
Sodík 5,22 g
Sůl13,26 g
Sacharidy297,70 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 kg 3 kg vepřových jater Játra vepřová 3000 g
3 kg 3 kg libového masa Vepřová kýta 3000 g
4 kg 4 kg vnitřního sádla Sádlo vepřové 4000 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
200 g 200 g mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
30 g 30 g bílého pepře Pepř bílý 30 g
15 g 15 g mletého hřebíčku Hřebíček 15 g
10 g 10 g kardamomu Kardamom prášek 10 g
masový vývar Vývar masový
sůl Sůl mořská
plátky plátky slaniny Špek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.