Nutriční hodnoty (Rustikální pizza s lilkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 009 kJ / 1 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,83 g |
Tuky | 63,78 g |
– nasycené | 23,09 g |
– nenasycené | 38,60 g |
–– mononenasycené | 31,27 g |
–– polynenasycené | 7,33 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 486 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 242,20 g |
– cukry | 34,98 g |
––– laktóza | 5,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
100 g 100 g mouky celozrnné pšeničné jemné | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 100 g |
160-170 g 160-170 g vody | Voda | 165 ml |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
7-8 g 7-8 g droždí | Droždí pekařské lisované | 7.5 g |
rovná lžička lžička soli | Sůl mořská | |
asi 200 g 200 g rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 200 g |
200 g 200 g lilku | Lilek čerstvý | 200 g |
150-200 g 150-200 g Mozzarelly | Mozzarella kravská | 175 g |
troška strouhaného Parmazánu (nebo sýru Gran Moravia) | Parmezán | |
oregano | Oregano sušené | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olivový olej | Olej olivový |