Nutriční hodnoty (Salát z avokáda, tuňáka a rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 164 kJ / 39 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
| Tuky | 0,24 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,13 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,10 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 7,20 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 zralé avokádo | Avokádo čerstvé | |
| 2 2 větší dužnatější rajčata (ne cherry) | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 konzerva tuňáka v oleji (nebo ve vl.šťávě) | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |