Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s jogurtem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie851 kJ /
203 kcal
Bílkoviny10,67 g
– z toho živočišné bílkoviny10,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky13,12 g
– nasycené2,76 g
– nenasycené9,95 g
–– mononenasycené8,34 g
–– polynenasycené1,61 g
––– omega 30,01 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 93 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy10,69 g
– cukry10,67 g
––– laktóza9,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší syrové červené řepy Červená řepa čerstvá
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
150 g 150 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného oregana Oregano sušené 2.5 g
čerstvá petrželová nať (dle chuti) Petržel nať čerstvá
lístky lístky čerstvých bylinek na ozdobu Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.