Nutriční hodnoty (Dušená kapusta na slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 595 kJ / 1 098 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,82 g |
| Tuky | 89,32 g |
| – nasycené | 43,36 g |
| – nenasycené | 44,84 g |
| –– mononenasycené | 37,29 g |
| –– polynenasycené | 7,56 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 24,16 g |
| Cholesterol | 76 mg |
| Sodík | 1,31 g |
| Sůl | 2,80 g |
| Sacharidy | 46,57 g |
| – cukry | 17,68 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 600 g |
| 70 g 70 g anglické slaniny | Anglická slanina | 70 g |
| 30 g 30 g sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 20-30 g 20-30 g hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |